Pasta met spinazie, boursin, kip en pijnboompitten

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 (5 / 5)
  • 0xGedeeld
  • 4Porties
  • 10 minBaktijd
  • 20 minBereidingstijd
  • 0Wachttijd
Print recept

Pasta met spinazie, boursin, kip en pijnboompitten

Heerlijk pasta gerecht met heel veel smaak


Ingredienten

Benodigdheden

Wok of hapjespan
Koekenpan
Spatel
Knoflookpers
Mes
Grote pan

Stap voor stap

  • Kook de pasta volgens het pak.

    Snijd de kipfilet in stukjes.

    Pel en pers de knoflook.

    Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie. Niet te zwart, tot ze wat bruin zijn.

    Bereid de 5 eetlepels kippenbouillon door vijf eetlepels kokend water te mengen met een klein stukje van een kippenbouillonblokje.

    Bak de kipfilet stukjes 5 minuten.

    Voeg de knoflook en de spinazie toe.

    Bak het geheel tot de spinazie ontdooid is.

    Voeg de pasta toe en daarna de boursin en de kippenbouillon.

    Roer alles goed door.

    Serveer de pasta met de geroosterde pijnboompitten.