Brood met gehakt, uien en paprika en heerlijke tomatensaus
Voor de laag gehakt
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Rul het gehakt. Voeg naar smaak: peper, zout, curry, nootmuskaat, paneermeel en 2 eieren toe. Snij 1 ui fijn en voeg deze rauw toe.
Pak de laag gehakt in in aluminiumfolie en maak de plak net zo groot als de doorsnee van het brood. Je kunt hem beter iets groter maak, want de laag krimpt.
Leg de laag in de oven voor een half uurtje.
Voor de laag uien en paprika
Snij de paprika en de uien en bak deze heerlijk bruin.
Voor de tomatensaus
Maak een roetje van boter en bloem. Maak hem rustig aan.
Voeg daarna de 2 blikken tomatensaus toe, een theelepel tijm, een theelepel peterselie, een schep suiker en wat peper. Maak hem goed warm en zorg er voor dat er geen klontjes in zitten.
Als de laag gehakt gaar is, snijd je het brood in 3 lagen. Op de onderste laag leg je de laag gehakt. Op de bovenste laag leg je het ui en paprika mengsel.
Pak het brood in in alumiumfolie en bak het brood een half uurtje.
Eet smakelijk!